فیله مینیون با قارچ، یکی از معروفترین بشقاب های فرانسوی تهیه شده از فیله گوساله است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز

  • فیله گوساله: 500 گرم
  • قارچ (اسلایس شده): 30 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): 40 گرم
  • پنیر خامه ای: 50 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • رزماری: 2 شاخه کوچک
  • ترخون (خردشده): 3 شاخه
  • خردل دیژون: یک دوم ق چ
  • روغن زیتون: 60 میلی لیتر
  • نمک دریا و فلفل سیاه: به میزان لازم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویتا Lucinda وبلاگ نویسی Kathleen پوشه کدهای پایتون mankan17 vardfas دوره آموزشی جامع رنگ شناسی و کارگاه ساخت رنگ در گرگان جالب نیوز